Skip to content

 +358 2 2511 915      info@turuntayskaannos.fi

Käännöspalvelua Helsingissä

 

Käännöstoimisto, joka palvelee Helsingissä

Etsitkö luotettavaa käännöspalvelua Helsingissä?

Olisiko laadukkaiden käännösten aika? Täyskäännös tuottaa korkealaatuisia käännöstekstejä oli aihe tai toimiala mikä vain.

Löydät meiltä käännöstöiden asiantuntijat avuksesi kaikkiin tarvittaviin projekteihin. Kokeneet kääntäjämme tavoitat Helsinki–Espoo–Vantaa-alueella sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Katso yhteystietomme »

Meillä on kokeneet kääntäjät mm. suomen, ruotsin, englannin, saksan, ranskan, viron ja venäjän kielissä.

Tavoitettavaa käännöspalvelua

Haetko toimivaa yhteistyötä? Meillä tunnustetaan hyvän yhteydenpidon tärkeys. Monivuotiset asiakkaamme mainitsevatkin usein, kuinka vaivatonta yhteistyö kanssamme on. Olemme tavoitettavissa niin puhelimitse kuin sähköpostitse, joten apua on aina saatavilla. Luotettavana ja laadukkaana käännöspalveluna neuvomme ja opastamme mielellämme käännöstyöhön liittyvissä asioissa kokonaisvaltaisesti.

Tavoitettavaa käännöspalvelua
Miksi valita Turun Täyskäännös

Onko kääntäjissä ja käännöstoimistoissa eroa? Miksi valita meidät?

Hyvä käännös on kaiken toimintamme ydin ja tavoite. Laadukas käännös sopii käyttötarkoitukseensa. Asiatekstissä laadun peruskriteereinä on, että teksti on kieliopillisesti ja kirjoitusasultaan virheetöntä yleiskieltä ja että termit, nimet ja kulttuurisidonnaiset elementit on varmistettu. Luovempaa käännöstyötä voivat olla esimerkiksi lehtiartikkelien käännöstyöt, jolloin kielikuvien ja vivahteikkaiden ilmaisujen käyttö on vapaampaa.  

Tyytyväiset asiakkaamme

Olemme vuosien varrella saaneet kokemusta ja näkemystä mitä erilaisimmista käännöstehtävistä. Asiakkaamme koostuvat monipuolisesti niin pienistä, keskisuurista kuin suurista yrityksistä. Vastaamme sujuvasti myös muiden organisaatioiden tarpeisiin.  Vastaanotamme mielellämme toimeksiantoja koko Suomen alueelta. Asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä varsinaisen käännöksen ohella toimivaan palveluprosessiimme

Käännöspalveluun tyytyväiset asiakkaat
Miten aloittaa käännöspalvelun käyttö

Miten aloittaa?

Kun olet meihin yhteydessä, selvitä palveluntarvettasi seuraavilla kysymyksillä.

Mikä on tekstin käyttötarkoitus (sisäinen käyttö, julkaistava teksti, auktorisoitu käännös, painovalmis tuote jne.), kohderyhmä, käännöstyön laajuus, kieliparit, toimitusaikataulu ja -tapa, alkuperäisen tekstin muoto, mahdolliset tulevat muutos- ja päivitystarpeet. Lähetä teksti, niin annamme sinulle tarjouksen. Kerro myös, jos tekstistä on aiempia käännösversioita tai muuta lähdemateriaalia.

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten projektisi kannattaisi toteuttaa. Kerromme joustavista aikatauluistamme kokonaisedullisuudestamme. Ota yhteyttä info@turuntayskaannos.fi.

Parasta palveluissamme

 

Tavoitettavuus

Hyvä kumppanuus nousee sujuvasta yhteydenpidosta.

Hinta-laatu-suhde

Pitkäjännitteinen yhteistyö tuo kustannustehokkuutta.

Laatu ja luotettavuus

Ammattimainen laatu koko käännösprosessin ajan. Pidämme minkä lupaamme.

Nopeus

Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeallakin aikataululla.