Skip to content

 +358 2 2511 915      info@turuntayskaannos.fi

Mainostoimisto April Kommunikationin käännöksissä välitetään viestin lisäksi tunteita

April-logoApril Kommunikation on noin 12 henkilön ahvenanmaalainen mainostoimisto. April on keskittynyt palvelemaan uusiutuvan energian, pienimuotoisen elintarviketuotannon ja kestävän kehityksen alojen yrityksiä. Sillä on asiakkaita sekä Suomessa että Ruotsissa ja se huolehtii niiden viestinnästä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, verkkosivustoilla ja kampanjoissa. April käännättää tekstit Turun Täyskäännöksessä voidakseen tarjota asiakkailleen viestintäpalveluja useilla kielillä.

 

Mainostoimistossa on useita työntekijöitä, jotka tarvitsevat käännöspalveluja

Aprilin toimitusjohtaja Pernilla Weckman kertoo, että he valitsivat Turun Täyskäännöksen käännöskumppaniksi, sillä he kokevat, että Täyskäännös ei tarjoa vain käännöksiä, vaan todella ymmärtää copywritingia. Täyskäännös kykenee myös kääntämään tekstejä useille eri kielille, mikä helpottaa mainostoimiston arkea.

Useat Aprilin työntekijät tarvitsevat työtehtävissään käännöksiä ja ovat yhteydessä Täyskäännökseen suoraan. ”Täyskäännöksen kanssa on todella helppoa työskennellä ja heillä on hyvä palvelu. Arvostan nopeutta sekä suoraa ja henkilökohtaista yhteydenpitoa”, kertoo Lina Loikas, Art Director. Lina on tyytyväinen myös siihen, että Täyskäännöksen ammattilaiset ovat työssään tarkkoja ja esittävät tarvittaessa lisäkysymyksiä.Täyskäännös pitää laadusta kiinni myös kiireessä

Mainostoimiston copywriter, sisällöntuottaja ja viestijä, Anna Karlsson, on samoilla linjoilla kollegoidensa kanssa: ”Tekstit ovat usein vaikeasti käännettäviä, sillä niistä välittyvä tunne on tärkeämpää kuin sisällön mukailu. Täyskäännös löytää kuitenkin aina tavan välittää haluttu tunnelma.” Kaiken kaikkiaan Anna kokee, että yhteistyö Täyskäännöksen kanssa on sujuvaa, tehokasta ja turvallista.


“Minulta tulee usein käännöstöitä, jotka on tehtävä kiireesti – mieluiten eilen. Olen siinä mielessä hankala asiakas... Mutta Turun Täyskäännös tarjoaa aina poikkeuksellisen hyvää palvelua ja mukautuu kaikkiin tilanteisiin, myös epäsuotuisina aikoina ja lyhyellä varoitusajalla.”

Anna Karlsson, copywriter ja sisällöntuottaja, April KommunikationTulevaisuudessa April Kommunikation haluaa kasvaa uusiutuvan energian ja kestävän kehityksen alojen yritysten viestintäkumppanina. Hyvin sujuvaa yhteistyötä on mukava jatkaa, ja Turun Täyskäännös tukee Aprilin toimintaa jatkossakin tarjoamalla asiantuntevaa käännöspalvelua nopeasti sekä luotettavasti.